Info
!

Productinformatie

De producten zijn gerangschikt in categorieën. Bij alle producten kunt u doorklikken op ‘Meer informatie’. Hier ziet u een uitgebreide productomschrijving, de specificaties van het product en onze mening. Bij alle producten hebben we onze mening gegeven en, indien mogelijk, onze eigen ervaringen beschreven. We hopen op deze manier een goed beeld van een product te geven.

 

Bij de categorie ‘In veiligheid’ hebben we onze mening achterwege gelaten. Het spreekt voor zich dat de veiligheid van een kind voorop staat. We raden iedere ouder dan ook aan een zo veilig mogelijke omgeving voor hun kind te creëren. Dan kan hij zorgeloos op ontdekkingsreis.

!

Bestellen

Onder ‘Klik hier' kunt u een artikel in het winkelmandje plaatsen. Als u vervolgens op ‘Afrekenen’ klikt, kunt u de bestelling afronden. Als wij de bestelling hebben ontvangen, krijgt u per e-mail een bevestiging. Hebt u binnen 24 uur nog geen bevestiging ontvangen? Stuur dan een e-mail naar: info@hellobello.nl

 

Uw bestelling wordt afgeleverd door TNT Post, tegen het geldende tarief van TNT Post. Wanneer u een bestelling plaatst boven de €150,- vervallen de verzendkosten.

 

Indien u ervoor kiest om uw bestelling in Groot-Ammers af te halen, vervallen ook de verzendkosten. Afhalen kan alleen op afspraak. Wij nemen contact met u op.

!

Privacy

HelloBello respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. HelloBello zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar info@hellobello.nl

!

Levertijd

We streven ernaar uw bestelling zo spoedig mogelijk te verzenden. Indien uw bestelling niet binnen twee weken uitgeleverd kan worden, nemen we binnen tien (10) werkdagen na ontvangst van de bestelling contact met u op om u te informeren over de te verwachten levertermijn.

!