KipKep Feedi

 • Beschrijving
 • Meer details
 • Specificaties
Multifunctioneel hulpje om discreet borstvoeding te geven of één hand vrij te houden tijdens flesvoeding.

Of je nu fles- of borstvoeding geeft; met de Feedi wordt voeden van je baby een stuk makkelijker.

Borstvoeding
Borstvoeden kan met de Feedi vertrouwd en discreet. Het geven van borstvoeding in openbare gelegenheden of wanneer je op visite bent, is niet voor elke mama vanzelfsprekend. Niet iedereen voelt zich prettig bij het idee dat mensen eventueel kijken. Zeker wanneer het aanleggen in het begin nog wat moeite kost. Bovendien zijn baby’s vaak afgeleid door alle prikkels om zich heen. Met de Feedi kun je voortaan overal zonder schaamte borstvoeding geven.

Je legt het verzwaarde deel van de doek (het tasje) over je schouder en bedekt je kindje met de rest van de zachte katoenen doek. Zo kun je je baby rustig de borst geven, zonder dat hij wordt afgeleid door de omgeving. Door de opening in de doek houd je oogcontact met je kindje. Zo voed je je kleintje intiem, discreet en vertrouwd, óók in het openbaar.

Flesvoeding
Behalve een borstvoedinghulpje is de Feedi ook een uitkomst voor flesvoedende ouders. Met de Feedi heb je één hand vrij tijdens de flesvoeding. Bijvoorbeeld om je kleintje te stimuleren tijdens het drinken of om een broertje of zusje aandacht te geven.

Je legt de doek over je schouder en bevestigt de voedingsfles eenvoudig in het stevige klittenband. Ook deze doek kun je verzwaren aan de rugzijde (met het tasje) voor een perfecte ‘fit’. De Feedi is door het klittenband geschikt voor elke fles en iedere verzorger.

Inclusief tasje en Bib
Het verzwaarde ruggedeelte van de Feedi is ook een tasje, waar je de overige onderdelen van de set en een voedingsfles in kunt doen. De Bib is een ergonomisch gevormde slab, van dikke badstofkwaliteit. Je kunt de Bib gebruiken als slab of als spuugdoek.

De Feedi is tweezijdig te gebruiken en verkrijgbaar in de kleuren Blue Style en Pink Revolution (zie diavoorstelling).

Ik heb mijn dochter acht maanden borstvoeding gegeven en op den duur wil je toch ook gewoon naar een restaurant of op visite kunnen. Toch vond ik het lastig om bijvoorbeeld op een terrasje borstvoeding te geven. Ook op verjaardagen ging ik meestal even achteraf zitten, omdat zowel ik zelf als de mensen om me heen zich er ongemakkelijk bij voelden. Als het echt niet anders kon, was ik meestal in de weer met een sjaal die altijd net op het verkeerde moment naar beneden gleed. Al met al was het een heel gehannes op met één hand de sjaal op zijn plek te houden en met de andere hand mijn kindje te ondersteunen. Als het weer lukt om een eventueel tweede kindje borstvoeding te geven, dan zal ik de Feedi zeker gaan gebruiken. Het lijkt me echt een uitkomst.


Wat betreft de flesvoedingsdoek dacht in eerste instantie dat deze alleen bedoeld was voor ‘ luie’ ouders. Inmiddels heb ik van vriendinnen met een tweede kindje wel begrepen, dat het echt handig kan zijn om een hand vrij te hebben als er nog een peuter in huis rondloopt.

 • Ideaal voor zowel fles- als borstvoeding.
 • Vereenvoudigt het voeden van je baby (in het openbaar).
 • Vertrouwd en discreet borstvoeding geven.
 • Met opening voor oogcontact tijden de borstvoeding.
 • Eén hand vrij tijdens flesvoeding.
 • Geschikt voor bevestiging van alles soorten flessen.
 • Verzwaard deel is ook handig tasje.
 • Geschikt voor in de wasmachine.
 • Ook origineel als kraamcadeau.
 • Inclusief gratis Bib (ergonomische slab).