Clip & Go Musical Mobile

  • Beschrijving
  • Meer details
  • Specificaties

Mobiel met klassieke muziek voor entertainment overal en altijd. Ontworpen voor 2 fases van visuele ontwikkeling van je baby (0-5 mnd).

De Clip & Go Musical Mobile van Tiny Love kan met de speciaal ontworpen clip eenvoudig overal aan bevestigd worden; van autostoeltje tot kinderwagen. De mobiel werkt op batterijen. Opwinden is dus niet nodig. Met het omzetten van de schakelaar kun je je kindje ononderbroken laten genieten van de vijf klassieke en volksmuziekmelodieën. Als jij (of je baby) even rust wilt, kun je de muziek uitschakelen terwijl de mobiel blijft draaien.

De Clip & Go Musical Mobile heeft 'vleugeltjes' met twee verschillende zijden. Iedere zijde is gemaakt voor een fase van visuele ontwikkeling; van 0-3 maanden en van 3-5 maanden. Je kunt eenvoudig wisselen tussen de verschillende zijden.

0-3 maanden

Omdat jekindje in de eerste drie maanden van zijn leven moeite heeft kleuren te onderscheiden, zijn de 'vleugels' van de mobiel aan één zijde van de Clip & Go Musical Mobile uitgerust met illustraties in contrasterende kleuren (zwart, wit en rood). De kleuren en beweging van de mobiel stimuleren de ontwikkeling van het gezichtsvermogen. De kwaliteitsmuziek bevordert het gehoor. De langzame beweging van de mobiel kalmeert je baby.


3-5 maanden

Voor de verdere visuele ontwikkeling van je kindje bungelen aan de andere zijde van de 'vleugels' van de mobiel zachte driedimensionale beestjes in frisse heldere kleuren.

Tiny Love maakt zogenoemd ontwikkelingsspeelgoed. Bedacht door professionals en getest door ouders en baby's zelf, om er zeker van te zijn dat de producten maximaal aan de ontwikkeling van je kind bijdragen. Met ieder Tiny Love-product is geprobeerd de ontwikkeling van de baby te stimuleren. Ook de Clip & Go Musical Mobile helpt je kindje zich verder te ontwikkelen.

 

Zintuigen
De kleurrijke Clip & Go Musical Mobile stimuleert het gezichtsvermogen en gehoor door kleuren, beweging en muziek. Je kindje zal naar de mobiel staren en de draaiende figuren met zijn ogen volgen.


Emoties

De rustige muziek en beweging ontspannen je baby en kalmeren hem.

0-2 maanden
  • Zorg dat de afstand tussen de tweedimensionale beelden en je baby's ogen optimaal is: 20-25 cm.
  • Pas de hoek van de 'vleugels' aan zodat je kindje de tweedimensionale beelden goed kan zien.
  • Als je kindje negatief reageert op de muziek, kan hij teveel indrukken hebben gehad (overstimulatie). Zet de muziek uit en laat je baby genieten van de bewegingen van de mobiel.
3-5 maanden
  • Draai de 'vleugels' om zodat je baby kan kennismaken met de driedimensionale figuurtjes.
  • Wissel zo nu en dan van zijde om je kindje gevarieerde visuele stimulatie te bieden.