BEABA Scharnierstoppers

Drie kleurrijke scharnierstoppers houden deuren en ramen gegarandeerd open, zodat kleine kinderhandjes niet bekneld raken.

Een kindje dat net kan lopen, houdt zich meestal vast aan de deurpost of de deur om over de drempel te klimmen. De deur kan door het gewicht van het kindje of een windvlaag dichtgaan, waardoor de vingertjes bekneld kunnen raken tussen de achterzijde van de deur en de deurpost. Met de BEABA scharnierstopper wordt de deur geblokkeerd. Je hangt de scharnierstopper gewoon in het scharnier en de deur blijft gegarandeerd open. Hierdoor kan je kindje veilig over de drempel klimmen. Daarnaast is de scharnierstopper natuurlijk ook een gewone deurstopper die voorkomt dat kinderhandjes bekneld raken aan de voorzijde van de deur.

 

De deurstopper is gemaakt van schuimrubber en plastic, waardoor er geen risico is op beschadiging van de deur of de deurpost. De schuimrubber zorgt voor een gemakkelijke bevestiging en het plastic blokkeert de deur. Zo is dit product zowel veilig voor je kindje als voor je deur.