Activity Table

Kleurrijke houten tafel vol activiteiten die de motoriek en fantasie van je kindje (vanaf 12 mnd) stimuleren.
De Activity Table van Boikido staat garant voor uren speelplezier. De combinatie van felle kleuren, grappige figuren en leuke activiteiten spreekt je kindje aan en houdt hem geïnteresseerd. De Activity Table biedt:

·          3 magnetische stapeldieren
Je kindje kan de dieren opstapelen zoals hij zelf wil. Als de dieren opgestapeld zijn, zoals het ‘hoort’, kan je kindje van één tot drie leren tellen. Er zijn respectievelijk één, twee of drie blokjes nodig om de verschillende dieren te bouwen.

·          Telraam
Het mini-telraampje bestaat uit vijf kralen om heen-en-weer te schuiven en te tellen. Op ieder kraal staat een getal en een corresponderend aantal stippen. Je kindje kan dus ook de stippen tellen.

·          Zigzaggeleider

·          Vormenstoof

·          Draaibare magnetische bloem

 

Boikido
Boikido maakt origineel en handgemaakt speelgoed voor kinderen tussen de één en vier jaar. De producten zijn gemaakt door topdesigners uit Frankrijk en getest door moeders, kinderen en pedagogen. Zo wordt het speelgoed van Boikido qua ontwerp en functionaliteit perfect afgestemd op de doelgroep. Daarnaast voldoen alle producten uiteraard aan de Europese veiligheidseisen.