Autozonwering

Twee handige oprolbare zonneschermpjes voor in de auto. Beschermen je kindje tegen de felle en warme zon tijdens autoritten.

Kleine kinderen houden over het algemeen niet van fel zonlicht. Ook in de auto kan je kindje last hebben van de zon, die precies aan de kant waar je kindje zit door het raam schijnt. Deze zonneschermpjes zijn erg handig voor in de auto. Ze beschermen je kindje zowel tegen het felle licht als de warmte van de zon. Als de zon schijnt, trek je het zonnescherm omlaag. Wanneer er geen zon is, kun je het zonnescherm losmaken en rolt het zich vanzelf op, zodat je kindje ongehinderd naar buiten kan kijken.

 

De oppervlakte van de schermpjes bedraagt 42x50 cm en is geschikt voor alle soorten autoramen. De zonneschermpjes zijn eenvoudig op het raam te bevestigen met drie zuignappen. Omdat je de schermpjes op kunt rollen, blijft je auto opgeruimd wanneer je ze niet gebruikt. Dit in tegenstelling tot anderen schermen die je van je ruit moet halen als je kindje naar buiten wil kijken. Vervolgens slingeren die zonneschermpjes in je auto rond.

 

De zonneschermpjes worden als set van twee geleverd. De zonneschermpjes zijn echter ook los verkrijgbaar. Als je slechts één schermpje wilt bestellen, kun je een mailtje sturen naar info@hellobello.nl.